вівторок, 27 грудня 2011 р.

Літній тижневий семінар в США

Відкрилася подача заявок на літні семінари в США, які присвячені темі лібералізму! Ця програма є чудовою нагодою з 3 основних причин:
1. вона є безкоштовною - організатор, а саме Institute for Human Studies платить за проживання, харчування і лекції, які триватимуть один тиждень в одному із східних штатів США(вам слід потурбуватись про витрати на транспорт).
2. щоб подати заявку на участь НЕ потрібно нічого надсилати поштою. Достатньо заповнити аплікаційну форму в режимі online.
3. ви неодмінно зустрінете людей з усього світу
Цього літа я відвідала літній семінар присвячений темі Капіталізм, Моральність та Свобода, який відбувся  у Wake Forest University, North Carolina. Це був незабутній тиждень, повний цікавих лекцій, неординарних людей та незліченних літрів малоалкогольного американського пива! Кожен день мав приблизно такий графік: 8.00 - підйом, потім сніданок в американському стилі - всього скілький душа забажає, о 9.00 починалися лекції, які проводили викладачі Дюкського університету та ім. Джоржа Мейсона, Нью-йоркської бізнес школи... В загальному лекції тривали до 19.00, звичайно враховуючи перерви на обід та вечерю, незабутні ігри у фрізбі, волейбол та американський футбол при температурі +42°C та напевно максимально можливій вологості повітря.О 22.00 наставав час для так званих socials, тобто всі учасники збиралися у холі і насолоджувались безкоштовним пивом, смачними закусками та веселими розмовами. Після опівночі все плавно переходило у вечірку на даху з музикою, бір-понгом та вже дуже веселими студентами із усього світу. Тому будьте готові до безсонних ночей та неповторних вражень!
Перед тим як приступити до заповнення аплікаційної форми будьте готові присвятити цьому процесу щонайменше 3 години. Вам потрібно буде написати 2 ессе на політичну чи економічну тему, а також написати міні-опис виших кар'єрних цілей. Але чудова новина полягає в тому, що є ще багато часу, адже дедлайн 31 березня. Тому вже зараз заходьте на сайт , та починайте вчитуватись!

Немає коментарів:

Дописати коментар